promotion promotion

Джапанки Puma Cool Cat 2 0 38911004

Реф. Ном.: 38911004

0 гласа

Препоръчителна цена: 69,00 лв.

Special Price 49,99 лв.

Спестяваш: 19,01 лв.

Разпродажба
Размер обувки
Бърза поръчка Добави в

certificateОригинални продукти

boxПреглед и тест преди заплащане

replaceЛесна замяна

phoneWhatsApp / Viber: 0888998855

Описание

Puma Cool Cat 2.0 са перфектните джапанки за тези, които търсят удобство и модерен дизайн в едно. Създадени да осигуряват максимален комфорт и стил, те са идеални за носене през лятото, на плажа, край басейна или просто за ежедневна употреба. С тези джапанки ще се чувствате удобно и уверени във всяка ситуация.

 

  • Мека стелка: Стелката на джапанките е направена от мек и гъвкав материал, който осигурява комфорт при всяка стъпка. Тя адаптира формата си към вашия крак и предлага отлична амортизация;
  • ЕVA подметка: EVA подметката е лека и устойчива, осигурявайки дълготраен комфорт и поддръжка. Този материал е известен със своите амортизиращи свойства, което намалява напрежението върху краката при ходене;
  • IMEVA гъвкава и стабилна междинна подметка;
  • Каишка от гъвкав синтетичен материал: Каишката е изработена от висококачествен синтетичен материал, който не причинява дразнене или неудобство, дори при продължително носене;
  • Модерен дизайн: Puma Cool Cat 2.0 се отличават със своя стилен и изчистен дизайн, който лесно се комбинира с различни облекла.

 

Puma Cool Cat 2.0 са идеалните джапанки за всеки, който търси съчетание от комфорт и стил. С мека стелка, лека EVA подметка и модерен дизайн, тези джапанки ще станат вашият предпочитан избор за летните дни. Независимо дали сте на плажа или просто се разхождате из града, Puma Cool Cat 2.0 ще ви осигурят необходимия комфорт и увереност на всяка стъпка.

Таблица с размери
Характеристики
Производител Puma
Модел Джапанки Cool Cat 2 0
Цвят Син
Арт. номер 38911004
Състав Синтетика
Подметка Висококачествени материали
Гаранция на производител Всички продукти от Ketsovete са оригинални и се предлагат от доверени дистрибутори
Подобни модели Промоции Джапанки Джапанки Мъже Обувки Жени Обувки
Плащания и доставка

Всички артикули, предлагани от нас, се изпращат с куриерски фирми Еконт Експрес и Спиди. Предлагаме безплатна доставката до офис на Спиди или посочен от Вас адрес за поръчки над 150 лв. Всички артикули се изпращат с опция „Преглед и тест“. В случай на отказ, клиентът заплаща връщането на пратката.

Поръчки се обработват и изпращат на същия ден в рамките на работното време и се получават на следващия работен ден. Изключение прави, ако при конкретен артикул е посочено различно време за доставка. Всички поръчки, направени през събота и неделя, се обработват в понеделник.

В случай, че размислите, имате право да върнете поръчката си в рамките на 14 дни след закупуване. Важно е да отбележим, че продуктите не трябва да са били употребявани и е необходимо да бъдат в оригиналната си опаковка с всички прилежащи и фабрично закачени към тях етикети.

Изпратете ни запитване:
Бърза поръчка:
(доставка: 2-4 работни дни)
Бърза поръчка Добави в