promotion promotion

Salomon Sense Ride 4 W 414502

Реф. Ном.: 414502

0 гласа

Препоръчителна цена: 214,00 лв.

Special Price 170,99 лв.

Спестяваш: 43,01 лв.

Изчерпан

certificateОригинални продукти

boxПреглед и тест преди заплащане

replaceЛесна замяна

phoneWhatsApp / Viber: 0888998855

Описание

Представяме ви модел обувки Salomon Sense Ride 4, които е удобен и отзивчив с омекотяването Optivibe™. Горната част без усилие обгръща стъпалото ви, особено около петата и разполага с наистина устойчива мрежа против надрасквания. Ще бъдете готови да се впуснете в нови приключения, близки и далечни!

Тези маратонки за имат външна подметка Contagrip MA, която се предлага с мощна и издръжлива шарка от дълбоки шипове, осигуряваща максимално сцепление върху всички видове повърхности, особено мокри, хлъзгави или грапави зони.

  • За смесен терен;
  • Защитно омекотяване и гумена подметка;
  • Водоустойчиви;
  • Optivibe за абсорбиране на удара и намаляване на мускулната умора;
  • Sensifit™ обхваща стъпалото от междинната подметка до системата за връзки, осигурявайки сигурно, плътно и практически персонализирано прилепване навсякъде около стъпалото.
  • Пълна защита от атмосферни влияния, тези маратонки за бягане на пътека имат външна подметка Contagrip и филм Profeel за защита на краката от остри предмети.

Независимо дали обичате да бягате по пътищата във вашия квартал, да избягате по местна пътека или нещо по-сериозно, Salomon Sense Ride 4 са обувки, които ви гарантират безупречно изживяване навсякъде!

Таблица с размери
Характеристики
Производител Salomon
Модел Sense Ride 4 W
Цвят Син
Арт. номер 414502
Състав Текстил
Подметка Висококачествени материали
Гаранция на производител Всички продукти от Ketsovete са оригинални и се предлагат от доверени дистрибутори
Подобни модели Туристически обувки Жени Обувки Маратонки за бягане Маратонки Маратонки за тренировка Маратонки за бягане
Плащания и доставка

Всички артикули, предлагани от нас, се изпращат с куриерски фирми Еконт Експрес и Спиди. Предлагаме безплатна доставката до офис на Спиди или посочен от Вас адрес за поръчки над 150 лв. Всички артикули се изпращат с опция „Преглед и тест“. В случай на отказ, клиентът заплаща връщането на пратката.

Поръчки се обработват и изпращат на същия ден в рамките на работното време и се получават на следващия работен ден. Изключение прави, ако при конкретен артикул е посочено различно време за доставка. Всички поръчки, направени през събота и неделя, се обработват в понеделник.

В случай, че размислите, имате право да върнете поръчката си в рамките на 14 дни след закупуване. Важно е да отбележим, че продуктите не трябва да са били употребявани и е необходимо да бъдат в оригиналната си опаковка с всички прилежащи и фабрично закачени към тях етикети.

Изпратете ни запитване:
Бърза поръчка:
(доставка: 2-4 работни дни)
Бърза поръчка Добави в